Vala vjen me 4G (LTE)

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions Networks. Me implementimin e kësaj teknologjie, më moderne në rajon, do të avancohen shërbimet e komunikimit të të dh ...
Familja dhe Miqtë Premium

Shërbimi Familja dhe Miqtë Premium u mundëson klientëve të komunikojnë me 12 persona vetëm me 1 cent/min. Për të aktivizuar pakon duhet të dërgohet SMS në numrin 50555 me tekst Premium. Aktivizimet e ardhshme janë automatike. Aktivizimi i shërbimit (dërgimi i SMS-it në 50555) ...
Pakot Postpaid

Konfigurimi automatik për internet   PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. Përfitimet dhe karakteristikat e pakove post-paid individuale ose te biznesit Të gjitha pakot post paid përfshijnë b ...
VALA ndryshon cmimet per SMS dhe Thirrje drejt Operatoreve Lokal

Vala njohton konsumatoret se duke filluar prej 21.08.2014 ka aplikuar ndryshimin e çmimeve per SMS per trafikun mbrenda rrjetit Vala si dhe drejt operatoreve Mobil Lokal ne 0.02 Euro. Poashtu jane ndryshuar edhe cmimet per thirrje drejt operatoreve Mobil Lokal ne 0.10 Euro per minutë. Këto cmi ...

GPRS/EDGE

GPRS 500MB

Vala ofron shërbimin mujor të internetit për klientët me parapagim deri në 500 MB kapacitet dhe ka kohëzgjatjen 30 ditë (një muaj) * për vetëm 5 Euro. Blerja e pak ...

PREPAID

VALA ndryshon cmimet per SMS dhe Thirrje drejt Operatoreve Lokal

Vala njohton konsumatoret se duke filluar prej 21.08.2014 ka aplikuar ndryshimin e çmimeve per SMS per trafikun mbrenda rrjetit Vala si dhe drejt operatoreve Mobil Lokal ne 0.0 ...

OFERTA

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A Vala lanson nje ofertë promocionale për të gjithë klientët e saj për disa nga destinacionet ndërkombëtare. Duke ...

POSTPAID

Pakot Postpaid

Konfigurimi automatik për internet   PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. Për ...