Diaspora Shpërblen 2

Loja shpërblyese "Diaspora shpërblen 2", që organizohet nga PTK-VALA, fillon më datën 1 prill 2014 dhe do të zgjasë 13 javë.   Për më shumë informata klikoni këtu: http://www.valamobile.com/IIB2/index.html ...
Pakot Postpaid

Konfigurimi automatik për internet   PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. Përfitimet dhe karakteristikat e pakove post-paid individuale ose te biznesit Të gjitha pakot post paid përfshijnë b ...
GPRS 500MB

Vala ofron shërbimin mujor të internetit për klientët me parapagim deri në 500 MB kapacitet dhe ka kohëzgjatjen 30 ditë (një muaj) * për vetëm 5 Euro. Blerja e pakos javore bëhet duke thirrur në 161, pastaj shtypet numri 7 për të blerë pakon, zgjidhni numrin 4 për të blerë p ...
VALA befasi për 12 shtete

Në dymbëdhjetë vjetorin e saj, VALA ka lansuar ofertën më të re: ?Befasi për 12 shtete?, që përfshinë zbritjen e thirrjeve për 50 për qind për destinacionet evropiane dhe tejoqeanike, si: SHBA, Kanada, Zelandë e Re, Australi, Angli, Zvicër, Austri, Gjermani, Francë, Itali, Sue ...

GPRS/EDGE

GPRS 500MB

Vala ofron shërbimin mujor të internetit për klientët me parapagim deri në 500 MB kapacitet dhe ka kohëzgjatjen 30 ditë (një muaj) * për vetëm 5 Euro. Blerja e pak ...

PREPAID

Pako ndërkombëtare për vetëm 10 euro

VALA ka lansuar ofertën më të re për festat e fundvitit të quajtur ?Pako Ndërkombëtare?, që përfshinë 25 minuta thirrje ndërkombëtare për destinacionet evropiane dh ...

OFERTA

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A Vala lanson nje ofertë promocionale për të gjithë klientët e saj për disa nga destinacionet ndërkombëtare. Duke ...

POSTPAID

Oferta për biznese

Pakot VALA KLUB - janë pako, të cilat hyjnë në disa nga shërbimet inovative të VALA-S, të dizajnuara me kujdes për të gjitha llojet e bizneseve nga më të voglat deri ...