Vala vjen me 4G (LTE)

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions Networks. Me implementimin e kësaj teknologjie, më moderne në rajon, do të avancohen shërbimet e komunikimit të të dh ...
Familja dhe Miqtë Premium

Shërbimi Familja dhe Miqtë Premium u mundëson klientëve të komunikojnë me 12 persona vetëm me 1 cent/min. Për të aktivizuar pakon duhet të dërgohet SMS në numrin 50555 me tekst Premium. Aktivizimet e ardhshme janë automatike. Aktivizimi i shërbimit (dërgimi i SMS-it në 50555) ...
Pakot Postpaid

Konfigurimi automatik për internet   PAKOT PRIVATE Përmes pakove VALA me kontratë postpaid - mund të përfitoni çmime shumë më të favorshme. Përfitimet dhe karakteristikat e pakove post-paid individuale ose te biznesit Të gjitha pakot post paid përfshijnë b ...
VALA befasi për 12 shtete

Në dymbëdhjetë vjetorin e saj, VALA ka lansuar ofertën më të re: ?Befasi për 12 shtete?, që përfshinë zbritjen e thirrjeve për 50 për qind për destinacionet evropiane dhe tejoqeanike, si: SHBA, Kanada, Zelandë e Re, Australi, Angli, Zvicër, Austri, Gjermani, Francë, Itali, Sue ...

GPRS/EDGE

GPRS 500MB

Vala ofron shërbimin mujor të internetit për klientët me parapagim deri në 500 MB kapacitet dhe ka kohëzgjatjen 30 ditë (një muaj) * për vetëm 5 Euro. Blerja e pak ...

PREPAID

Pako ndërkombëtare për vetëm 10 euro

VALA ka lansuar ofertën më të re për festat e fundvitit të quajtur ?Pako Ndërkombëtare?, që përfshinë 25 minuta thirrje ndërkombëtare për destinacionet evropiane dh ...

OFERTA

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A

50% më lirë me Zvicer, Gjermani, Austri, SH.B.A Vala lanson nje ofertë promocionale për të gjithë klientët e saj për disa nga destinacionet ndërkombëtare. Duke ...

POSTPAID

Oferta për biznese

Pakot VALA KLUB - janë pako, të cilat hyjnë në disa nga shërbimet inovative të VALA-S, të dizajnuara me kujdes për të gjitha llojet e bizneseve nga më të voglat deri ...