Edhe Dukagjini i bashkohet Vala-s

Mbi 500 studentë të Kolegjit Universitar “Dukagjini” nga Peja, i janë bashkuar që nga dita e sotme operatorit publik Vala, duke u bërë pjesë e pakos n’Trip.

Vala ngritë në nivel maksimal Kujdesin ndaj Klientit

Vala, ka vendosur të rrisë në nivelin maksimal Kujdesin për Klientët, pasi një numër i madh i institucioneve publike, kompanive private dhe qytetarëve i janë rikthyer kompanisë.

3000 mijë studentë të “Universumit” kalojnë në Vala

Drejtori Menaxhues i Vala-s, Agron Mustafa dhe Drejtori Ekzekutiv i Kolegjit “Universum”, Alejtin Berisha, nënshkruan marrëveshje.

Drejtori i Vala-s me Stupcat

Drejtori Menaxhues i Vala-s, Agron Mustafa dhe tre anëtarët e grupit humoristik “Stupcat”, shpërndanë sot kartela dhuratë për bashkëtadhetarët në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.

10 mijë automjete me numër të VALA-s

Këtë herë nuk janë qytetarë, biznese private, institucione, por janë 10 mijë automjete që do të bartin prej tash e tutje numrat e Vala-s.