LajmeMë të rejat nga 4G LTE
Inxhinierët N’Trip të Vala-s
24.06.2015 | 11:48
VALA ka vendosur që një pjesë të të hyrave, ta kthejë në publik, kësaj here përmes dhënies së bursave dhe trajnimeve për studentët dhe inxhinierët e Fakultetit Teknik. Klikoni faqen N'Trip të Valës për të fituar më shumë bursa. Shpërblimi i Vala-s për një “Like” është 15 cent.
Krejt po kthehen - Vala “ateron” në Aeroportin e Prishtinës
24.06.2015 | 12:53
Pas KEK-ut, Trepçës, Bankës Qendrore të Kosovës, Forcave të Sigurisë së Kosovës, etj, edhe Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës, është rikthyer në Vala, duke nënshkruar kontratë për përdorimin e shërbimeve të operatorit publik, Vala.
Edhe “Trepça” në Vala – minatorët komunikojnë nga galeritë e nëntokës
24.06.2015 | 12:51
Pas KEK-ut, Forcave të Sigurisë së Kosovës dhe dhjetëra ndërmarrjeve tjera publike dhe private në vend, edhe minatorët e gjigandit metalurgjik “Trepça” tash e tutje do të përdorin shërbimet e Vala-s, përfshirë edhe internetin 4G.
Ushtria e Kosovës hyn në VALA
24.06.2015 | 12:48
Ushtarët, oficerët dhe personeli i Forcës së Sigurisë së Kosovës, institucion i cili shpejt pritet të transformohet në Ushtrinë e Kosovës, që nga dita e sotme, do të përdorin edhe shërbimet dhe produktet e operatorit publik, PTK\Vala.
Vala me superofertë, vetëm 8.99 euro për dy javë pushime në bregdet
24.06.2015 | 12:46
Secili qytetar i Kosovës që ka vendosur të pushojë në bregdetin shqiptar, nuk ka më nevojë ta fikë telefonin apo ta ndërrojë numrin, duke shpenzuar para shtesë për të blerë numra të operatorëve telefonik në territorin e Republikës së Shqipërisë.